Munkatársaink

Magasan képzett, tapasztalt fordítók és tolmácsok vagyunk, akik igényes gyors szolgáltatást kínálnak méltányos árakon magyar, angol, olasz és spanyol nyelveken. Anyanyelvi és szaklektorok garantálják fordításaink magas minőségét.

dr. Kovács Dóra

Kovács Dóra 2008-ban lett a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Az elmúlt évtizedben számos sikeres megbízást teljesített mind magánszemélyek mind jogi személyek megkeresése alapján. Folyamatosan bővülő megbízásai alapján több 100 ingatlan tulajdonosváltozására irányuló szerződést készített el és közel 500 társaság megalapítását és átalakításában vett részt.

Bővebben

Kovács Tímea

Kovács Tímea alkalmazott nyelvészet doktori végzettséggel és tolmács- fordító képesítéssel rendelkezik. Egyetemi oktatóként a fordítás elmélete és gyakorlata a fő oktatási és kutatási területe. Több mint tíz éve foglalkozik fordítással és tolmácsolással. Munkanyelvei a magyar, az angol, az olasz és a spanyol.

Bővebben

Chad Beachy

Chad Beachy az Egyesült Államokban, Chicago környékén nőtt fel, de 10 évet Floridában is élt. 2014. augusztusban költözött Budapestre. Az Egyesült Államokban a telekommunikációs és információs technológia területén dolgozott majdnem húsz éven keresztül. Ebben az időszakban szerzett üzleti tapasztalatait és tudását szívesen osztja meg másokkal is. Jelenleg üzletembereknek tanít angol nyelvet és interkulturális üzleti ismereteket.

Bővebben